Open Twiske Dag - Paviljoen 't Twiske Google+

Paviljoen Twiske

Twiske PaviljoenEen chique doch strak ingerichte zaak die voor iedereen toegankelijk is. Met een relaxte, warme sfeer. Lekker wegzakken in retro strandstoelen aan de waterkant met een glaasje wijn en wat lekkere borrelhapjes. Wordt het wat frisser dan kan het ontspannen binnen voortgezet worden.

U kPaviljoen twiske fotount bij ons terecht om een mooie wandeling te onderbreken voor een heerlijke lunch met luxe broodjes. Ook kunt u op een mooie zomeravond na het borrelen ervoor kiezen om in de avonduren te genieten van een door onze chef-kok samengesteld diner. Dagvers en verrassend, gebaseerd op het jaargetij.

Twiske Paviljoen binnenEen unieke locatie voor een unieke gebeurtenis. Behalve dat u bij ons terecht kan voor een bijzonder feest, zijn wij ook een officiële trouwlocatie. U kunt bij ons trouwen van maandag tot en met zaterdag. Na de plechtigheid wordt er getoost en is er ruimte voor een onvergetelijk feest.

Meer info: www.paviljoentwiske.nl.

Open Twiske Dag 2017:

10:30                  Openingstijd Paviljoen Twiske
11:00 – 18:00  Stormbaan
13:30 – 16:00  Workshop dansen onder begeleiding van Sabrina en Mark
14:00 – 17:00  Live muziek
17:00 – 20:00 Diner
22:00                  Sluitingstijd

Op het grasveld naast het Paviljoen is er een stormbaan aanwezig waar de kinderen de hele dag op kunnen springen. (samenwerking met de verhuurcompagnie).

Van 13:30 tot 16:00 uur zal er een dansworkshop worden gehouden voor kinderen. Kinderen kunnen zich daar gratis bij aansluiten. Deze zal geleidt worden door Sabrina Steman (professionele danslerares) en Mark Bruinsma (aanstormend danstalent). Leeftijd van 4 – 12 jaar. Deze workshop zal worden gehouden naast het Paviljoen (2 worksshops van 45 minuten)

Ook zal er een kleine stand staan waar kinderen een suikerspin kunnen halen voor €1,00.

Vanaf 14:00 uur is er een live muziek aanwezig die diverse liedjes zingt. Denk aan kinderliedjes, hitjes, jazz etc. Deze zal aanwezig zijn tot 17:00 uur.