Open Twiske Dag - Paviljoen Twiske Google+

Paviljoen Twiske

Twiske PaviljoenEen chique doch strak ingerichte zaak die voor iedereen toegankelijk is. Met een relaxte, warme sfeer. Lekker wegzakken in retro strandstoelen aan de waterkant met een glaasje wijn en wat lekkere borrelhapjes. Wordt het wat frisser dan kan het ontspannen binnen voortgezet worden.

U kPaviljoen twiske fotount bij ons terecht om een mooie wandeling te onderbreken voor een heerlijke lunch met luxe broodjes. Ook kunt u op een mooie zomeravond na het borrelen ervoor kiezen om in de avonduren te genieten van een door onze chef-kok samengesteld diner. Dagvers en verrassend, gebaseerd op het jaargetij.

Twiske Paviljoen binnenEen unieke locatie voor een unieke gebeurtenis. Behalve dat u bij ons terecht kan voor een bijzonder feest, zijn wij ook een officiële trouwlocatie. U kunt bij ons trouwen van maandag tot en met zaterdag. Na de plechtigheid wordt er getoost en is er ruimte voor een onvergetelijk feest.

Meer info: www.paviljoentwiske.nl.

Open Twiske Dag 2018:

11.00 – 18.00     Stormbaan voor kids
12:30 – 14.00     Dansworkshop voor kids
Vanaf 14:00        Live muziek
11.00 – 20.00     Keuken geopend

Op het grasveld naast het Paviljoen is er een stormbaan aanwezig waar de kinderen de hele dag op kunnen springen. (samenwerking met de verhuurcompagnie).

Van 12:30 tot 14:00 uur zal er een dansworkshop worden gehouden voor kinderen. Kinderen kunnen zich daar gratis bij aansluiten. Leeftijd van 4 – 12 jaar. Deze workshop zal worden gehouden in de stretchtent die zich op het terras bevindt.

Vanaf 14:00 uur livemuziek. Denk aan kinderliedjes, hitjes, jazz etc.

Keuken geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur.