Pleinvrees - Open Twiske Dag Google+

Festival: Pleinvrees

1Op 2 september strijkt Pleinvrees Festival neer op het Twiske, ons nieuwe thuis!  Dit prachtige natuur –en recreatiegebied. tevens de achtertuin van Amsterdam-Noord is (naar onze bescheiden mening) de mooist denkbare festivallocatie van Amsterdam en omstreken.

Groene rollende heuvels, talloze bomen om te omhelzen, hoekjes om te verdwalen. bosjes om in te zoenen en konijnenkeutels om in te zitten. Dit is goed nieuws, want beesten als wij horen in de natuur!

Nieuw is het Pleinvrees dorp. Het kloppend hart van het festival waar we bourgondisch eten, dansen op live bandjes en lachen om absurdistische theatershows. Een plek die de welbekende ongedwongen Pleinvrees-sfeer ademt. Haal hier de banden aan met de Pleinvrees-familie

Zie voor meer info: festival.pleinvrees.net

2

Activiteit Open Twiske Dag 2017
Pleinvrees geeft met 22Tree de workshop ‘decorbouwen’ tijdens Open Twiske Dag. Samen met jullie bouwen we van hout en natuurlijke materialen uit Het Twiske een uniek decor op. Uiteraard zal dit decor terug te zien op Pleinvrees Festival, op 2 september. Doe gezellig met ons mee, óók als je twee linkerhanden hebt! Vind ons bij Zorgboerderij de Marsen.