2016 - Open Twiske Dag Google+

Open Twiske Dag 2016

OPEN TWISKE DAG op zondag 17 april, een dagje op vakantie in uw eigen achtertuin!

ErIMG_4501 even helemaal tussenuit? Ondernemers en verenigingen zetten hun deuren open op 17 april van 11.00 uur tot 16.00 uur en organiseren demonstraties, rondleidingen en activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding. Ontdek wat er allemaal in het Twiske gebeurt!

Varen en eten bij Twiske HavenVerken het Twiske vanaf het water met een fluisterboot of kano. Of kijk lekker toe vanaf het terras bij Twiske Haven. En test hier Expeditie Robinson voor uw volgende bedrijfsuitje. Bekijk demonstraties van laser zeilen, reddingshonden en duiken. Ga mountainbiken, proefzeilen, schat zoeken of op natuur-excursie met een gids. Neem een kijkje in het beheerskantoor of de Twiske molen en bezoek de Boerenlentemarkt bij de zorgboerderij. Of geniet van live muziek van singer-songwriter Barbera van der Kaay – bekend van tv – bij Twiske Paviljoen. Kijk voor het volledige programma en alle deelnemers op www.opentwiskedag.nl.

Kinderen
GIMG_4395a bij de Twiske Molen creatief aan de slag met een vliegerworkshop. Zelf versieren en daarna uittesten. Laat je schminken bij de stand van ID&T van Welcome to the Future, bij de zorgboerderij. En vanaf 16.00 uur is er bij Twiske Haven een spetterende kinderdisco met een echte DJ! Basisschoolkinderen kunnen lekker dansen en meedoen met spelletjes zoals limbo- en stopdans. Natuurlijk wordt er voor de papa’s en mama’s ook een nummer gedraaid.

De avonturenspeelplaats is open. Je kan daar kruipen door het buizenfort, zweven aan de kabelbaan, spetteren op een vlot en nog veel meer. Bij Paviljoen Twiske en Twiske Haven staat een springkussen waar naar hartenlust gesprongen kan worden.

Gratis parkeren tijdens de Open Twiske Dag
1439Tijdens de Open Twiske Dag zet Recreatieschap Twiske-Waterland de slagbomen open en verwelkomt iedereen om gratis met het Twiske kennis te maken. Abonnementhouders ontvangen ter compensatie 1 gratis kopje koffie bij Twiske Haven op vertoon van hun abonnement.

Het Twiske
Midden in de natuur en op slechts 5 km van Amsterdam: een prachtig recreatiegebied met mooie fiets-, wandel- en ruiterpaden. In Het Twiske kunt u heerlijk varen, picknicken, skaten en paardrijden of lekker relaxed op het strand liggen. Ook zijn er leuke restaurants, een haven, zorgboerderij, avonturenspeelplaats en een molen.

Kortom, Het Twiske: een dagje op vakantie in uw eigen achtertuin!

Kijk hier voor de foto’s van de vorige editie:
FOTOALBUM OPEN TWISKE DAG 2015

Meer info: www.opentwiskedag.nl.

Potti Diving - Duikservice Nederland

Paviljoen twiske fotoZorgboerderij de Marsen

Drukwerk