Festival Lente Kabinet - Open Twiske Dag Google+

Festival Lente Kabinet

Het Lente Kabinet is een jaarlijks terugkerend (ééndaags) festival in Het Twiske als een creatieve vrijplaats zonder grenzen en beperkingen. Het Kabinet is speciaal opgericht om initiatieven te ontwikkelen en een podium te bieden voor cultureel en muzikaal talent.

Lente Kabinet2Zaterdag 27 mei staat er een gloednieuwe editie van het Lente Kabinet in Het Twiske op het programma. Voor de zesde keer is dit avontuurlijke natuurgebied de gehele dag intiem ingericht met podia waar eigentijdse elektronische muziek, kunst en cultuur te bewonderen zijn.

Funk, soul en experiment verbindt de muzikale genres die, variërend van disco en house tot electronica, worden vertegenwoordigd door smaakmakers zoals Moodymann, DJ Tennis, Solar en vele andere.

Het Lente Kabinet wordt georganiseerd door Dekmantel.

Website: www.hetkabinetfestival.nl
Facebook: www.facebook.com/hetkabinet
Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/143603879672180/ 

Open Twiske Dag 2018

11:00 – 16:00  Tijdens de Open Twiske Dag is Het Lente Kabinet aanwezig met een culturele activiteit voor kinderen in het thema van natuur en muziek, omdat we cultuur, muziek en natuur belangrijk vinden. Lekker schilderen, kliederen en plezier maken staat bij deze activiteit centraal.

Meer informatie over Lente Kabinet kun je vinden op www.hetkabinetfestival.nl/.

Tot dan!