Programma

11.00 – 15.30 uur: Informatie over zeillessen en proefzeilen (locatie Twiske Haven)

Kosteloos proefzeilen in een jeugdzeilboot voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud.

Wil je leren zeilen, dan ben je bij ons van harte welkom!

Zeilen is één van de mooiste sporten die er is, met actie en avontuur, waarbij veiligheid en plezier bij ons bovenaan staan.

Vanuit Twiske Haven, een fantastische plek in Recreatiegebied Het Twiske, geven wij jeugdzeilles in Optimisten en wedstrijdtraining in Lasers en Laser-pico’s.

Wij geven jeugdzeilles en wedstrijdtraining op zaterdagochtend van 09:30 tot ongeveer 12:00 uur.

Bij ons kun je zeillessen volgen in een Optimist (een eenmanszeilboot) vanaf het jaar waarin je 8-jaar wordt en ook sterk genoeg bent om de boot te besturen.

Voor de wat oudere jeugd en volwassenen is er mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijdtraining. In een Laser of Laser Pico word je de basiskennis van het zeilen van wedstrijden bijgebracht.

Het niveau van deze trainingen ligt niet op Olympisch niveau maar op het opdoen van ervaring met wedstrijden. Deze ervaring kan je gebruiken om tijdens onze clubwedstrijden, op dinsdagavond, je krachten te meten met andere clubgenoten en deelnemers.

De wedstrijden worden op dinsdag avond gehouden.

Een zwemvest is verplicht en kun je lenen van de vereniging. Voor de wedstrijdtraining en wedstrijden in de Laser en Laser Pico, ben je verplicht te varen in een eigen wetsuit.

Natuurlijk ben je in het bezit van je zwemdiploma’s en kan je zwemmen.

We zien je graag in de lente !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.