Programma

11.00 – 16.00

  • Gratis schminken voor kinderen
  • Creëer je eigen totempaal knutselmiddag

De kinderen kunnen met behulp van materialen die wij zelf verzorgen een eigen mini-totempaal knutselen. Deze activiteit wordt door ons begeleid en ook hierin zullen wij de nadruk leggen op de Natuur.

Welcome to the future

U vindt de activiteiten van ID&T tijdens de Open Twiske Dag bij Zorgboerderij de Marsen.

Welcome to the Future is als festival al weer aangekomen bij haar 8ste editie. Het festival, dat 21 jaar geleden als clubfeest begon, is gedurende deze jaren uitgegroeid tot een vooruitstrevend festival met meer dan 19.000 bezoekers.

Welcome to the Future en recreatiegebied Het Twiske werken al jaren goed samen. Jaar na jaar maakt het terrein weer indruk met zijn glooiende heuvels en ruige schoonheid. Omdat deze schoonheid behouden moet worden, en omdat Welcome to the Future voor een groenere, betere wereld staat, wordt er tijdens en rond het festival veel aandacht besteed aan de lokale omgeving en gemeenschap. Dit heeft ertoe geleid dat Welcome to the Future als groenste festival van Nederland wttf foto 1met het ‘Certificate of excellence’ is beloond, door de onafhankelijke organisatie ‘A Greener Festival award’. Een prestatie om samen met de bezoekers trots op te zijn!

 

 

Wilt u het festival bezoeken? Ga naar www.welcometothefuture.nl voor ticketinfo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.