Open Twiske Dag - ID&T Google+

ID&T – Welcome to the Future

11.00 – 16.00 gratis schminken voor kinderen

Welcome to the future Welcome to the Future is als festival al weer aangekomen bij haar 8ste editie. Het festival, dat 21 jaar geleden als clubfeest begon, is gedurende deze jaren uitgegroeid tot een vooruitstrevend festival met meer dan 19.000 bezoekers.

wttf foto 1Welcome to the Future en recreatiegebied het Twiske zijn al jaren samen als twee handen op één buik. Jaar na jaar maakt het terrein weer indruk met zijn glooiende heuvels en ruige schoonheid. Omdat deze schoonheid behouden moet worden, en omdat Welcome to the Future voor een groenere, betere wereld staat, wordt er tijdens en rond het festival veel aandacht besteed aan de lokale omgeving en gemeenschap. Dit heeft ertoe geleid dat Welcome to the Future als groenste festival van Nederland met het ‘Certificate of excellence’ is beloond, door de onafhankelijke organisatie ‘A Greener Festival award’. Een prestatie om samen met de bezoekers trots op te zijn!

Activiteit Open Twiske Dag 2019:

11.00 – 16.00 gratis schminken voor kinderen

Tijdens de open dag van het Twiske zal Welcome to the Future ook aanwezig zijn om haar groene karakter te tonen. Kinderen kunnen zich hier mooi laten schminken. Wat zou jij graag willen worden?

Wilt u het festival bezoeken? Ga naar www.welcometothefuture.nl voor ticketinfo.

U vindt de activiteiten van ID&T tijdens de Open Twiske Dag bij Zorgboerderij de Marsen.