Programma

Starttijden 12:00 uur en 14:00 uur

“Lente Kabinet Festival organiseert een natuurwandeling onder begeleiding van een ecoloog door het prachtige Twiske. Bezoekers van het festival maar ook andere belangstellenden worden door Stefan van Lieshout van Adviesbureau E.C.O. Logisch  rondgeleid langs mooie plekjes in het Twiske. De wandeling duurt circa een uur en start om 12:00 en om 14:00. De groep vertrekt vanaf de Twiske Haven, Noorderlaaik 4a, 1511 BX Oostzaan.

Aanmelden kan via support@dekmantel.com, deelname is gratis.

Het Lente Kabinet is een jaarlijks terugkerend (tweedaags) festival in Het Twiske als een creatieve vrijplaats zonder grenzen en beperkingen. Het Kabinet is speciaal opgericht om initiatieven te ontwikkelen en een podium te bieden voor cultureel en muzikaal talent.

 

Lente Kabinet2Lente Kabinet is terug in 2020, en waar anders dan in de groene natuur van Het Twiske! Voor deze negende editie nodigen we wederom een keur aan internationale én lokale artiesten uit, en spannen we uiteraard samen met Red Light Radio en andere culturele zielsverwanten zoals Stedelijk Museum Amsterdam, Eye Filmmuseum, Cineville, Glamcult, De Brakke Grond en naast andere toonaangevende partijen

Funk, soul en experiment verbindt de muzikale genres die, variërend van disco en house tot electronica, worden vertegenwoordigd door smaakmakers zoals DJ Sofa, Ribeka, Cerakhin en vele andere.

Meer informatie over Lente Kabinet kun je vinden op www.hetkabinetfestival.nl/.Het Lente Kabinet wordt georganiseerd door Dekmantel.

Website: www.hetkabinetfestival.nl
Facebook: www.facebook.com/hetkabinet
Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/343796036421014/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.