Evenementenbureau Broeks Events Google+

Evenementenbureau Broeks Events

11.00 – 17.00 Info over actieve bedrijfsuitjes
11.00 – 17.00 Bumpervoetbal

Evenementenbureau Broeks Events is zeer creatief in het bedenken van evenementen. Zij zijn gespecialiseerd in teambuilding, sportieve, en fun-raising activiteiten. Ook particulieren, instellingen, verenigingen en scholen kunnen terecht bij Broeks Events! Iedere activiteit wordt aangepast op het aantal personen en voorkeuren, of het nu gaat om 15 of 1500 personen.

Teambuilding

De teambuildingsactiviteiten van Broeks Events zijn ideaal als bedrijfsuitje en duren 2 tot 3,5 uur. Perfect te combineren met een barbecue of borrel achteraf.

The Dutch Games
IBroeks Events - Dutch Gamess het meest unieke teambuildingsprogramma sinds tijden. 12 Provincies, 12 onderdelen die onder andere te maken hebben met de wind, het water, grotten, politiek, scheepvaart, cultuur, sport, monumenten, geschiedenis en meer. Ideaal voor internationale groepen.

Schoolprogramma’s School is out!

Broeks Events - School is outKennismaking, introductie, een dagje uit of een gezellige afsluiting van het schooljaar? Dan is ‘School is out!’ de beste manier om leerlingen en docenten een leuke, gezellige en actieve dag te bezorgen. Broeks Events verzorgt sportieve schooldagen, waar iedereen aan mee kan doen.

Open Twiske Dag 2019:

11.00 – 17.00 Info over  actieve bedrijfsuitjes
11.00 – 17.00 Bumperball

Bumperball
In totaal met 10 ballen.
Wie blijft het langst op zijn benen staan en scoort de meeste doelpunten?

Samenwerking is een pre bij dit onderdeel. Vanaf 11 jarigen en ouder.

U vindt de stand en activiteiten van Broeks Events op het sportveld van  Twiske Haven.