Duikcentrum Down Under - Open Twiske Dag - duiken in het Twiske Google+

Duikcentrum Down Under

RichardWintershovenDown Under heeft – net als zovelen – voor mij, Richard Wintershoven, een associatie met Australië en het onderwater zijn. Dat was ook mijn drijfveer om met de duiksport verder te gaan. Na de start in een klein schuurtje in Amsterdam Osdorp, verhuisde ik in 1990 met de duikschool naar Landsmeer en begon, naast een duikschool ook een duikshop en persluchtvulstation, die ook op zondag geopend was.

Duiken in het TwiskeNu zijn we inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot duikcentrum, waar je van O-ring tot complete uitrusting terecht kunt. Down Under is nog steeds een “Old School” duikcentrum, waar je niet alleen voor je duikuitrusting, maar ook voor een “sterke duikverhaal” terecht kunt.

Voor eehigh 5n gedegen advies, onderhoud en opleidingen een vertrouwd adres voor de sportduikers. Op de eerste verdieping hebben we een klein duikmuseum wat goed weergeeft waar vroeger mee gedoken werd. Na ruim 25 jaar duiken blijft de wondere wereld onder water mij nog steeds boeien. Ik heb er in de loop der jaren vele leuke kennissen en vrienden aan overgehouden.

Duikteam Down Under

Duiker onder waterHeb je net je brevet gehaald en wil je een vertrouwde buddy leren kennen of toch nog eens een duikje maken met je instructeur? Wil je andere duikers ontmoeten, gewoon gezellig over duiken praten, of nieuwe duikstekken leren kennen? Dan is het duikteam van Down Under misschien iets voor jou!

Het duikbrilteam werd in 1989 opgericht en bestaat momenteel uit zo’n 70 enthousiaste duikers van jong tot oud en van net gebrevetteerd tot zeer ervaren, die regelmatig duikactiviteiten organiseren. Als lid mag je gratis meedoen met de conditietraining in het zwembad, worden je flessen gratis met perslucht gevuld en heb je nog vele andere voordelen.

Twiske_de OversteekHet duikteam organiseert regelmatig een duik op een van de vele duiklocaties in Nederland, zowel vlakbij in ’t Twiske, Vinkeveen, in Zeeland en elders in Nederland. Het Zeelandweekend, de Twiske oversteek en de motorduiktour zijn jaarlijks terugkerende evenementen. Daarnaast organiseert het duikteam jaarlijks enkele buitenlandse reizen.

Meer info: www.down-under.nl.
Open de pdf flyer.

Open Twiske Dag 2019:

11.00 – 17.00 Informatie over PADI duikopleidingen op alle niveaus
en het HOP ON HOP OFF systeem in Nederland.

11.00 – 17.00 Kans op een bootduik vanaf de EXPERIENCE onze stoere rubberboot van 6.4 meter die bij de bus zal staan om een indruk te geven van een bootduik in Nederland.

U vindt de stand en activiteiten van Duikcentrum Down Under tussen Twiske Haven en strand de leers, bij P13.

 okeOrange submarine