De TwiskeHut - Open Twiske Dag Google+

De TwiskeHut

ACTIE: Tijdens de Open Twiske Dag 2019 krijgen kinderen een gratis softijsje naar keuze.

Logo en tijdenU kunt bij de TwiskeHut terecht voor lekkere verse patat gemaakt van Beemster aardappelen, echte slagers hamburger of als u echt trek hebt een overheerlijke TwiskeHut burger (Dit is een hamburger met ruim 150g Angus beef, bacon, kaas, etc.) Natuurlijk hebben wij ook een lekker kopje koffie, frisdranken, milkshakes of een heerlijk soft ijsje. U kunt bij ons ook even lekker zitten om te blijven lunchen of dineren.

De TwiskeHut is een cafetaria gevestigd aan ’t Zuideinde 135 in Oostzaan aan de ingang van het mooie recreatieschap ’t Twiske.

IMG_2802De broodjes komen van de plaatselijke bakker en worden “a la minute” afgebakken. Heerlijk knapperig en vers belegd. Voor een goede lunch of diner bent u bij de TwiskeHut op de juiste plek.

TwiskeHut Galerie
Kom binnen en laat u verbazen. De TwiskeHut galerie werkt samen met een aantal kunstenaars om een gezellige en laagdrempelige galerie ervaring te creëren.

Vers gemaakte patat
IMG_2424De verse patat wordt dagelijks gemaakt met aardappelen speciaal geselecteerd in de Beemster.

Als eerste halen wij de aardappelen op bij de boer in de Beemster, deze heeft voor ons een voorraad gereserveerd zodat wij altijd een constante kwaliteit kunnen aanbieden.

Daarna gaan wij eerst in de ochtend de aardappelen schillen en ook wassen. Zodra de aardappelen schoon zijn kunnen deze worden gesneden tot patat. Om 11:00 uur is de eerste portie patat voorgebakken en klaar voor de klant om te worden afgebakken.

Zodra u dan een patatje bestelt kunt u er zeker van zijn dat het ook echte verse patat is.

Eet smakelijk!!!

Kijk voor meer informatie op detwiskehut.nl