Contact

Het Twiske
Noorderlaaik 1
1511 BX Oostzaan

Bereikbaarheid

Het Twiske heeft diverse ingangen voor auto’s, fietsers en wandelaars: Zuiderlaaik, Twiskeweg, Etensroer, het Luijendijkje Zuid, het Luijendijkje Noord, De Lange Jap, Polderweg en de Marsenweg.

Bereikbaarheid per auto
In de wijde omgeving wordt recreatiegebied Het Twiske op borden van de ANWB aangegeven. Het Twiske is per auto via Oostzaan en Den Ilp bereikbaar. De hoofdingang bevindt zich in Oostzaan en bereikt u door vanaf de A8 (Amsterdam – Zaanstad) afslag Oostzaan/Het Twiske te nemen.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Vanuit Amsterdam CS en Zaandam CS kunt u bus 392 (Connexxion) nemen: uitstappen in Oostzaan halte Kolkweg (voor de hoofdingang) of halte De Kunstgreep (voor het beheerskantoor en Twiske Haven). Vanaf de Kunstgreep in Oostzaan loopt u in ongeveer 15 minuten naar het bezoekerscentrum (volg borden Sportvelden). Bus 124 (EBS) van Amsterdam CS naar het busstation in Purmerend v.v. rijdt langs de oostkant van Het Twiske door Landsmeer en Den Ilp. Voor de vertrektijden kunt u kijken op www.9292.nl.

Parkeren – Gratis tijdens de Open Twiske Dag !
Tijdens de Open Twiske Dag zet Recreatieschap Twiske-Waterland de slagbomen open en verwelkomt iedereen om gratis met het Twiske kennis te komen maken. Abonnementhouders ontvangen ter compensatie 1 gratis kopje koffie bij Twiske Haven op vertoon van hun abonnement.

Normaal gesproken betaalt u in Het Twiske een vergoeding voor het parkeren van uw auto. Voor de eerste 3 uur betaalt u €3,50. Een dagkaart (langer dan 3 uur parkeren) kost €6. U betaalt voor het uitrijden bij de betaalautomaten. De parkeerinkomsten worden gebruikt om het recreatiegebied te onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.